Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Уплашени 160 депутати приеха този глупашки закон. Ако

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Уплашени 160 депутати приеха този глупашки закон. Ако
Коментари Харесай

Д-р Тодоров: Хирургъг Коце Ангелов манипулира учители и министър Вълчев. Никакви маски никъде за нищо повече

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Уплашени 160 депутати одобриха този глупашки закон. Ако бяхме следвали шведския модел, щяхме да имаме през днешния ден по-малко умряли. Гарантирам ви. Подписът и дипломата си давам, сподели в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8 доктор Георги Тодоров.

Ние предвидихме, че ще има 200 умряли до края на май, не познахме, имаше 160. Казахме, че в случай че продължи със същия дух, ще имаме не повече от 500 умряли до края на юли, а през днешния ден имаме 600 и какъв брой умряли с някакъв вирус. Да, във всяка една зараза има умряли, няма нито зараза, нито пандемия, нито епидемиологична конюнктура, сподели доктор Тодоров.

А хирургът Коце Ангелов разгласи, че желае до края на септември. За да може при започване на образователната година да манипулира учителите, да манипулира този министър, който сега се надявам да не е към този момент министър, приказвам за Вълчев. Така да го изманипулира, че да застане на страната на учителите и децата отново да ги приберат у дома, не тъй като децата са заболели, а тъй като учителите ги е боязън, добави доктор Тодоров.

Дистанционно обучение не съществува, отдалечен обзор не съществува, отдалечена услуга здравна не съществува, не съществува нищо отдалечено. Дистанционно сме единствено ние двамата сега, тъй като, в случай че трябваше да дойда в студиото, трябваше да хвана самолета София - Варна, в случай че има подобен полет, и вътре трябваше да пътувам с маска, тъй като от България Еър слушат СЗО. Никакви маски на никое място за нищо повече, приключи доктор Георги Тодоров. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР